"OVER THE KNEE SHOES" FOR FALL/WINTER 2015/2016 INSPIRATION

by - října 31, 2015

"OVER THE KNEE SHOES"


Slíbila jsem vám ještě menší inspirativní článek na téma "Over The Knee Shoes". Já tento typ bot úplně miluji! Nejenže jsou dokonale sexy a tajemně hříšné, ale také nádherně prodlouží nohy bez ohledu na to, jestli mají podpatek nebo ne. Zvláštní kouzlo těchto bot tkví ve správném kombinování s ostatními kousky z vašeho šatníku. Uvidíte, že se jich nebudete chtít vzdát. 

Tyto boty jsou pro gurmány v módě jako dělané. Vybírat lze z nepřeberného množství barev, provedení a také je lze kombinovat prakticky s čímkoliv. Na internetu je spousta inspirace, kterou se lze inspirovat. S těmito botami ale velice opatrně, protože nejsou určeny pro každého. Tyto boty jsou udělány tak, aby obepínaly nohu skoro jako nadkolenky, od kterých tyto boty vzaly inspiraci. Jak už jsem zmínila, tak tenhle horký trend Podzim/Zima rozhodně není pro každého, jelikož bývají v oblasti lýtek dosti úzké, a proto jestli máte problémy s širokými lýtky, tak se může stát, že boty nedopnete, opravdu to nevypadá dobře! Tento trend bot se hodí proto pro štíhlé lýtka. 

Jak vůbec kombinovat tyto sexy kozačky nad kolena? Pokud v zimě nosíte spíše kabáty a jste elegantní typ, pak se tyto boty budou skvěle hodit jak k oversize kabatům, tak i k vypasovaných bundičkám a skvěle budou vypadat ke kožešinovým vestám. Hodit se budou také k džínům v kontrastní barvě k botům. Pro efekt zvolte kabelku a boty v podobném barevném tónu, přičemž zbytek outfitu ponechte v tlumených odstínech. 

Pokud jste milovnice podpatků, tak s těmito botami končícími nad koleny se z vás stane královna stylu. Naopak pokud podpatky nenosíte a hledáte obuv, která bude působit sexy, zvýrazní vám nohy a bude končit nad koleny, pak právě pro vás jsou vhodné modely bez podpatku. V konečném důsledku však také záleží na celkovém modelu bot jakému stylu dáváte přednost vy. Pokud jste ráda vždy středem pozornosti a volíte ráda extravagantní obuv, která na první pohled všechny zaujme, tak by pro vás mohly být zajímavé různé tvary podpatků, kombinace materiálů, barevná kombinace, různé ozdoby či zajímavé střihové provedení. Naopak pokud jste konzervativnější a hledáte spíše obuv vhodnou na každodenní nošení a snadno kombinovatelné, pak jsou pro vás vhodné jednobarevné modely. Nakonec vám shrnu ty nejlepší přednosti bot nad kolena. Přidám ještě několik obrázkových inspirací jak nosit tyto sexy boty. 

-JSOU ZATRACENĚ SEXY
-NEBUDETE V NICH ZA ŠEDOU MYŠKU
-PRODLOUŽÍ VÁM NOHY
-ZAHŘEJÍ VÁS 
-HODIT SE BUDOU KE VŠEMU 









INSPIRACE Z ULIC





JAK SE VÁM LÍBÍ ČI NELÍBÍ TENTO TREND BOT NAD KOLENA?

You May Also Like

0 komentářů